logo

Hinnasto

Kaikki palveluhintamme sisältävät ALV:n 24%.

Lähtömaksu: sijaintipaikan ja sopimuksen mukaan

Tuntityöt
75 EUR/h

Vikakoodien luku ja poisto
25 EUR

Laskutus
5 EUR

Jos et löydä haluamaasi palvelua, ota yhteyttä ja varmistamme, voimmeko silti auttaa.

Vikakoodien luku ja poisto

Laitteistot

Luemme ja nollaamme tarvittaessa autosi vikakoodit. Käytämme viimeisintä teknologiaa, jolla tieto ongelmakohteesta saadaan varmimmin ja tarkimmin. Tämä mahdollistaa nopean, täsmällisen ja edullisen ongelmanratkaisun. Käytössämme on yli viidenkymmenen eri automerkin lukulaitteet.

Mittari-, ohjainlaite- ja sähkötyöt

Laitteistot

Yksi eritysosaamisistamme on erilaiset sähkö- ja elektroniikkatyöt. Paikallistamme vian ja korjaamme sen. Jos elektroniikkakomponenttia ei voi korjata tai se vaatii valmistajan käsittelyä, irrotamme ja lähetämme viallisen komponentin valmistajalle tai heidän valtuuttamalleen korjausliikkeelle. Korjauksen jälkeen asennamme komponentin takaisin autoosi.

Huollot ja korjaukset

Laitteistot

Teemme pienimuotoiset huollot ja korjaukset paikan päällä, kotonasi tai missä vain autosi sattuu sijaitsemaan. Tarvittaessa hoidamme autosi hinauksen korjaamolle. Isommat tilaa ja nosturia vaativat työt teemme omassa hallissamme. Voit varata ajan huollolle tai korjaukselle yhteydenottosivumme kautta.

Hinauspalvelu

Hinausapu

Hinautamme autosi tarvittaessa haluamaasi paikkaan. Lisäämme laskuumme pelkän hinausyrityksen hinnaston mukaisen veloituksen.